تحولات منطقه

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: رانندگان در جاده‌های این استان به‌ویژه گردنه‌ها بدون زنجیر چرخ حرکت و تردد نکنند.

رانندگان در جاده‌های چهارمحال و بختیاری بدون زنجیر چرخ تردد نکنند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سعید خدابخشی تاکید کرد: اکنون بارش برف در چهارمحال و بختیاری آغاز شده است و جاده‌های شهرکرد به زرین‌شهر، شهرکرد به فارسان، شهرکرد به سورشجان، فارسان به کوهرنگ، شهرکرد به سامان، سورشجان به سودجان با بارش برف مواجه است.

وی افزود: هم‌اکنون ۴۵۰ نیروی راهدار با ۳۲۷ دستگاه انواع ماشین‌های سبک، سنگین و نیمه‌سنگین راهداری و برف‌روبی در ۴۲ راهدارخانه چهارمحال و بختیاری در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند.

خدابخشی تصریح کرد: مردم برای اطلاع از وضعیت جاده‌های چهارمحال و بختیاری می‌توانند با شماره تلفن ۱۴۱ تماس بگیرند.

وی یادآور شد: رانندگان از سفرهای غیرضروری در زمان بارش خودداری و در صورت لزوم به انجام سفر از زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی استفاده کنند و به سوخت کافی، خوراک و لباس گرم مجهز باشند.

خدابخشی اظهار داشت: عبور خودرو از تمامی جاده‌های کوهستانی و گردنه‌های چهارمحال و بختیاری به‌ویژه در گردنه چری شهرستان کوهرنگ فقط با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است.

یک سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری وارد شده است که منجر به شکل‌گیری پدیده کولاک برف و بارش باران می‌شود و در همین خصوص هشدار سطح نارنجی صادر شده است.

از روز شنبه فعالیت یک سامانه بارشی در چهارمحال و بختیاری آغاز شد و تا اوایل صبح روز چهارشنبه به‌صورت متناوب ادامه خواهد داشت اما شدت آن برای روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه است.

در همین راستا براساس اعلام اداره‌کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری هشدار سطح زردی که هفته گذشته صادر شده بود با توجه به تشدید بارش‌ها به هشدار سطح نارنجی تغییر یافته است.

شدت بارش‌ها برای روز یکشنبه در سطح چهارمحال و بختیاری به‌ویژه در شهرستان کوهرنگ و بخش‌هایی از اردل، فارسان و مناطق مرتفع قابل‌توجه است.

وزش باد به نسبت شدید همراه این سامانه بارشی می‌تواند باعث کولاک برف در گردنه‌ها و جاده‌های کوهستانی چهارمحال و بختیاری شود، از همین رو خطر اختلال در ترددهای جاده‌ای وجود دارد.

مردم به‌ویژه در روز چهارشنبه از انجام سفرهای غیرضروری به مناطق غربی و جنوبی چهارمحال و بختیاری خودداری کنند و در صورت تردد، زنجیرچرخ و تجهیزات زمستانی به‌همراه داشته باشند.

هشدار سطح زرد هواشناسی به معنای آگاهی و اقدام در صورت نیاز است در این سطح از هشدار احتمال وجود خسارت وجود دارد.

در هشدار سطح نارنجی که به معنای اقدام ضروری است احتمال خسارت گسترده زیاد است و در هشدار سطح قرمز باید اقدام فوری و همه‌جانبه در خصوص مهار و کنترل خسارت‌های گسترده انجام گیرد.

چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha